Nemanja Matic – Chelsea

Nemanja Matic i aktion for Chelsea i en træningskamp mod WAC RZ Pellets.  Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Nemanja Matic i aktion for Chelsea i en træningskamp mod WAC RZ Pellets.
Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

For: En sikker sidste skanse som ankermand og også fysisk stærk. Genial til at finde rum og til at forudse fare, og hans kropsbygning sikrer, at han er hård at slå i en luftduel.

Imod: Ikke den mest kreative eller ekstravagante spiller med hans sløve stil. Hans træner, Antonio Conte, udtalte for nyligt, at midtbanespilleren ikke er til salg.

Axel Witsel – Zenit St. Petersborg

TURIN, ITALY - MARCH 19:  (L-R) Emiliano Moretti of Torino FC competes for the ball with Axel Witsel of FC Zenit during the UEFA Europa League Round of 16 match between Torino FC and FC Zenit on March 19, 2015 in Turin, Italy.  (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Axel Witsel i kamp om bolden med en Torino-spiller i sekstendelsfinalerne af Europa League. Foto: Pier Marco Tacca/Getty Images

For: Fantastisk til at finde rum og har et godt spark fra distancen. Ud af de fire muligheder er han den, der minder mest om Pogba. Ville formentligt heller ikke have nogen problemer med at falde til med det samme.

Imod: Har endnu ikke spillet i de største ligaer, og det er en smule bekymrende taget hans alder og kvalitet i betragtning. Derudover er han heller ikke den hurtigste spiller på banen.