Det er Real Madrids klubpræsident Florentino Perez’ store drøm, at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi skal se Copa Libertadores-finalen sammen på søndag.

ZURICH, SWITZERLAND – JANUARY 11: FIFA Ballon d’Or nominees Lionel Messi of Argentina and FC Barcelona (L) and Cristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid (R) attend a press conference prior to the FIFA Ballon d’Or Gala 2015 at the Kongresshaus on January 11, 2016 in Zurich, Switzerland. (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)

Efter en række tilskueruroligheder til den planlagte kamp i Argentina, blev det i sidste måned besluttet, at det andet opgør i finalen mellem Boca Juniors og River Plate skulle spilles på Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad.

Dette er en helt unik mulighed for fodboldfans i hele Europa, for at se en kamp i et helt andet miljø. Det forventes også, at en masse fodboldstjerner vil overvære kampen.

Ifølge AS har Perez en ambitiøs plan om at placere Ronaldo og Messi sammen i skyboxen, i hvad der beskrives som en gestus til de to ikoner.

Det er endnu uvist, hvorvidt den plan kommer til at holde stik, og på trods af, at medierne ofte forsøger at skabe et fjendebillede mellem de to, så har de flere gange mødtes i privat ærinde. Blandt andet har Ronaldo Jr mødt Messi.

Med det i mente, er der formentlig ikke det store at drøfte for de to spillere. Begge spillere vil være i stand til at overkampen, da Juventus spiller fredag aften mod Inter, mens Barcelona møder Espanyol om lørdagen.