VM er snart ovre og det betyder, at den nye sæson er ved at begynde. Talenter er der masser af, men her er de bedste af slagsen, og dem vi alle skal holde øje med i den kommende sæson. 

4. Lewis Gordon

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Han er nok ikke en, der starter inde .Han er kun 17 år gammel, men meget moden af sin alder.

Han har været i klubben siden han var 7 år gammel og har på den måde spillet på alle klubbens ungdomshold. Han har på det seneste også været en del af Skotlands U17-landshold, hvor han har gjort det yderst fremragende.

3. Dodi Lukebakio

20-årige Lukebakio skrev under med Watford i januar 18 og fire og et halvt år frem. Han har dog kun spillet en kamp for klubben i det seneste halve år i Premier League.

Han skabte et navn for sig selv i den bedste belgiske række for Anderlecht og har faktisk også optrådt på det belgiske U21-landshold. Bestemt et af de talenter, der er værd at holde øje med.

2. Adalberto Peñaranda

Ham her er fra Watford men oprindeligt født i VEnezuela. Han er blot en af klubbens mange talenter. Han har endnu ikke spillet en kamp for klubben, men træner lige nu med dem i pre seasonen i håbet om endelig at bryde igennem på førsteholdet.

Han har tidligere været udlejet til Granada og Udinese og Malaga, men nu er han altså tilbage i Premier League.

1. Richarlison

(Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Et af de største talenter i fodbolden lige nu. Også selvom alle måske ikke lige har hørt om ham. Den brasilianske angriber er allerede blevet sat i forbindelse med storklubber som Man Utd, Bayern München og Juventus.

Den 21-årige Watford spiller har stadig fire år tilbage af sin kontrakt med klubben. Han startede også inde i 32 kampe i sidste sæson for Premier League klubben. Det resulterede i, at han lavede fem mål og også fire assists.