Den velspillende Anderlecht-midtbanespiller Leander Dendoncker rygtes fortsat mod Premier League. Det forventes at Manchester United og Everton kommer til at kæmpe, om den 22-årige belgier.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Shoot skriver at Anderlecht-profilen Leander Dendoncker muligvis kan være på vej mod Premier League. Det er ifølge mediet Premier League-storklubberne Arsenal og Manchester United som jagter Dendoncker.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den 22-årige Anderlecht-midtbanespiller har været en stor profil. Det tyder også på at Leander Dendoncker er blevet den store Anderlecht-stjerne, eftersom at Youri Tielemans skiftede til AS Monaco.

Den unge belgiske midtbanespiller har som før nævnt, for alvor etableret sig på Anderlecht-holdet. Den velspillende midtbanespiller bliver også udtaget til det belgiske landshold, så det tyder på at belgieren for alvor viser styrke.

Mediet skriver samtidig at den 22-årige Leander Dendoncker forventes at koste omkring 100.000.000 kroner, at hente væk fra den belgiske storklub. Dog må det forventes at prisen kan stige, såfremt de to Premier League-storklubber skal kæmpe om belgieren.

Hvem vinder den belgiske midtbanespiller?

Premier League-klubben Everton har også vist interesse i Leander Dendoncker tidligere. Det tyder dog lidt på at Everton har trukket sig, og de to konkurrenter Arsenal og Manchester United er de eneste som jagter belgieren.

Læs også: Vanvid: Costa skal til Atletico for så at komme til Saudi Arabien