Premier League er godt i gang og fansene venter i spænding på, at kampene i den bedste engelske række igen bliver spillet. Der har jo som bekendt været landsholdspause i den netop afsluttede weekend. 

Spillere og fans vender tilbage til en noget overraskende nyhed. Det forholder sig nemlig således, at Premier League angriberen Peter Crouch har afsløret, at han var villig til at vende tilbage til sin tidligere klub QPR.

Queens Park Rangers er faktisk den høje englænders barndomsklub. Et skifte tilbage hertil afviser den nuværende Stoke City angriber nemlig ikke, hvorfor transferen kunne være mulig i den nærmeste fremtid.

Den tidligere landsholdsangriber er lige nu på kontrakt i Premier Leauge klubben indtil sommeren 2019. Crouch selv har indrømmet, at han har gode forbindelser tilbage til Loftus Road. Han har nemlig af to omgange spillet i London klubben.

Crouch ikke færdig i Premier League endnu

Selvom man ofte forbinder det at vende tilbage til sin gamle klub eller sin barndomsklub med at karrieren er ved at være slut, er det bestemt ikke tilfældet for Peter Crouch. Han siger nemlig følgende om det mulige skifte ud af Premier League:

“Jeg har spillet for en del klubber, men nogle af dem har jeg meget meget kært.Jeg vil mene, at QPR er en af mine favoritter, fordi det var der jeg startede…” slog den høje angriber fast.

” Min familie og mine venner er QPR fans også, så det virkelig en klub, der har en plads i mit hjerte. Jeg har altid sagt, at jeg vi tilbage dertil en dag, for det ville jeg virkelig elske.” udtalte han til Premier League TV London.

Crouch første ophold i QPR sluttede i 1995 da han skiftede til Tottenham – en anden del af London. En klub som angriberen ville komme til at repræsentere hele to gange i løbet af sin karriere. Den nu 37-årige Premier League spiller har tilbragt fem år i London. DEriblandt er det blevet til udlån til blandt andre Dulwich Hamlet og den svenske klub IFK Hässleholm.