Der er ifølge det engelske medie Metro, stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United i Napoli-stjernen Lorenzo Insigne.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige italienske Napoli-winger Lorenzo Insigne rygtes ifølge Metro væk fra den italienske storklub. Der er fortsat stor interesse i Insigne fra Premier League. Det meldes nu at det er Manchester United som jagter italieneren.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Lorenzo Insigne har tidligere været rygtet mod FC Barcelona og Liverpool, og senest har Manchester United vist interesse. Metro mener at det formentlig kan være eftersom at det tyder på Ivan Perisic ikke forlader Inter Milan.

Napoli-stjernen Lorenzo Insigne spiller den samme position, som den velspillende Inter-winger Ivan Perisic. Derfor kunne det tyde på at Insigne er den spiller som José Mourinho ønsker at hente til Old Trafford.

Italieneren kommer formentlig til at koste meget

Der meldes dog stadig ikke om nogen forventet pris, på den italienske Napoli-stjerne. Men der er dog ingen tvivl om at den formentlig bliver høj, specielt fordi der tydeligvis er stor interesse i Lorenzo Insigne.

Læs også: Dato fastsat: El Clasico spilles lillejuleaften