PSG-spilleren Lucas Moura rygtes væk fra den franske storklub. Der er ifølge mediet Sportskeeda stor interesse, fra premier League-storklubben Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportskeeda skriver at der formentlig kommer til at ske ting hos Paris Saint-Germain i løbet af januars transfermarked. Den brasilianske kantspiller Lucas Moura rygtes væk fra den franske storklub.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Der skulle være stor interesse i den 25-årige brasilianske kantspiller fra Premier League-storklubben Chelsea. Der er flere ting som hænger sammen i denne situation, da PSG også har noget økonomi de skal have styr på.

PSG har nemlig efter sommerens store transfervindue, lidt problemer med at få det hele til at hænge sammen. Derfor forventes det at der vil blive solgt en del mindre store profiler, i løbet af januar og sommeren.

Den første spiller som ifølge Sportskeeda forventes at forlade Ligue 1-storklubben er den brasilianske kantspiller. Det er efter tilgangen af Neymar og Kylian Mbappé, at der er kommet lidt problemer med økonomien.

De to stjernespillere har ikke bare kostet voldsomt mange penge at hente til klubben, men deres lønninger hænger jo sammen med transfersummen. Derfor skal PSG have solgt ud, så der kan komme en form for balance i regnskabet.

Er et skifte væk vejen til spilletid?

Den 25-årige Lucas Moura får ikke meget spilletid, og derfor ville et skifte væk fra PSG være en mulighed for brasilianeren. Spørgsmålet er så om Lucas Moura kan tilspille sig en fast plads, hos Chelsea vides ikke.

Sportskeeda mener dog ikke at Lucas Moura bør blive hos Paris Saint-Germain, da udsigten til spilletid er meget skidt.

Lucas Moura var for nogle år siden forventet til at blive et af de største talenter. Den udvikling er dog gået meget i sig selv. Lucas er blot 25 og kan stadig nå at udvikle sig, men han bliver ikke længere betegnet som et ungt talent.

Læs også: Mourinho vil lokke endnu en Chelsea-stjerne til Manchester