Liverpool – Sadio Mane

Det kan godt være, at Liverpool har hentet Mohammed Salah i Roma, men det betyder ikke, at det er ham der bliver Liverpools vigtigste mand. Sidst han var i Premier League havde han det svært og han vil formentlig skulle bruge lidt tid til at falde ordentlig til. Mane er manden som Klopp skal håbe på at se i topform. Han bringer så meget fart, dynamik og målfarlighed.

Manchester City – Kevin de Bruyne

(Photo by Xavier Laine/Getty Images )

Man kunne vælge mange nøglespillere for Manchester City, men lige præcis de Bruyne, er en af de farligste midtbanespillere i Premier League og hvis han kan spille en top-sæson, så kommer resten af holdet også til at gøre det. Han er manden der binder angrebene sammen og styrer spillet og med hans farlighed foran mål, bliver han bare så vigtig for City i næste sæson.

Manchester United – Henrikh Mkhitaryan

Den første sæson på Old Trafford gik ikke helt efter planen for Mkhitaryan – hverken for ham selv eller for holdet. Et af højdepunkterne var, da han scorede skorpion-målet mod Sunderland, samt målet mod Ajax i Champions League-finalen. Specielt i begyndelsen af sæson var han som en skygge af sig selv og sit tidligere spil i Dortmund-trøjen.

Nu gælder det så en ny sæson og her skal Mkhitaryan tørne ud for et forstærket United-mandskab og her skal han forsøge at genfinde sit spil fra Dortmund-tiden, så han kan hjælpe dem med at vinde mesterskabet.

Tottenham – Victor Wanyama

Tottenham har ikke forstærket sig og derfor vil holdets profil altså være en nuværende spiller. Wanyama havde en stærk sæson sidste år og han vil med al sandsynlighed få sig en nøglerolle på Totenhams-midtane i næste sæson.

Hvis han kan holde detniveau, han havde fra marts af og frem, så kan han meget vel ende med at blive en af sæsonens bedste midtbanespillere i Premier League.