Hvilke spillere er på vej ind?

Se overblikket over spiller der er på vej til Arsenal længere nede på siden.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Petr Cech of Chelsea in action during the Captial One Cup Third Round match between Chelsea and Bolton Wanderers at Stamford Bridge on September 24, 2014 in London, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Der går i øjeblikket massere omkring spillere, der kan være på vej til Arsenal. Petr Cech er et af de helt store samtaleemner i øjeblikket. Han skulle være meget opsat på et skifte til Arsenal og aftalen skulle principielt være på plads, men José Mourinho er angiveligt ikke meget for at sælge ham til Arsenal. Hvis Cech skal til Arsenal, så kræver det dog formentlig også at man får udlejet eller solgt Wojciech Szczesny, så man har plads til en ekstra målmand.

Mange midtbanespillere har også været på tale. Arsenal har lige siden man havde Vieira på midtbanen ledt efter en solid defensiv midtbanespiller, men man har aldrig rigtig fundet en. I den anden halvdel af denne sæson har Francis Coquelin dog forbløffet alt og alle med fremragende præstationer på stribe. Netop Coquelin’s præstationer skulle have skabt tvivl hos Wenger, som ikke helt kan afgøre om man har brug for en ekstra defensiv midtbanespiller.

På rygtebasis er man dog blevet kædet sammen med spillere som, Geoffrey Kondogbia, Morgan Schneiderlin og Lars Bender. Det er alle tre spillere, som skulle være opsat på at skifte til Arsenal og det er alle tre spillere, som kan udfylde den defensive rolle på midtbanen. Også Arturo Vidal har været nævnt, men hans potentielle skifte virker til blot at være rygter.

Afslutningsvis skulle Arsene Wenger være opsat på at hente en stjerneangriber, hvis muligheden byder sig. Han er angiveligt en stor beundrer af Real Madrids, Karim Benzema og skulle Real Madrid hente Sergio Agüero, så vil Wenger forsøge at hente Benzema.

Transferoverblikket – Spillere på vej til Arsenal

Potentielle handler – spiller der er rygtet til Arsenal:

Petr Cech (Chelsea) – 100 millioner kr.

Geoffrey Kondogbia (AS Monaco) – 200-300 millioner kr.

Morgan Schneiderlin (Southampton) – 200-250 millioner kr.

Lars Bender (Bayer Leverkusen) – 200 millioner kr.

Arturo Vidal (Juventus) – 300-350 millioner kr.

Karim Benzema (Real Madrid) – 300-400 millioner kr.

Bekræftede handler:

Ingen endnu

Spillere der kommer tilbage fra udlån:

Joel Cambell – Udlejet til Villarreal CF i sidste sæson.

Lukas Podolski – Udlejet til Inter i sidste sæson.