Vi fortsætter vores serie af transferoverblik med et kig på denne sæsons mestre, Chelsea FC.. Klubben har haft en sæson stærk sæson, særligt i Premier League. Der har aldrig rigtigt været tvivl om, at det ville være Chelsea, der ville løbe med mesterskabet i denne sæson.

Det har dog ikke kun været én lang optur for Chelsea i denne sæson. Man led nogle hårde nederlag i både FA Cuppen og specielt Champions League, hvor man havde forventet at man ville nå langt og muligvis gå efter ‘The Treble’.

Chelsea handlede rigtig klogt ind sidste sommer og det kastede et mesterskab af sig. Det skuffenede resultat i Champions League betyder dog, at José Mourinho endnu engang er klar til at handle denne sommer og rygterne omkring Chelsea florerer allerede.

Status på Chelseas trup

BURNLEY, ENGLAND - AUGUST 18: Manager Jose Mourinho of Chelsea walks pitchside prior to the the Barclays Premier League match between Burnley and Chelsea at Turf Moor on August 18, 2014 in Burnley, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Chelsea handlede som sagt rigtig klogt ind før denne sæson. Man havde analyseret truppen nøje og fundet de positioner, hvor der var behov for forstærkninger. Man gik så ud og hentede spillere som Thibaut Courtois (tilbage fra lån), Cecs Fabregas og Diego Costa. Alle tre spillere, som kunne gå direkte ind i startopstillingen og gør en forskel fra dag 1. I januars transfervindue hentede man også den columbianske stjerne, Juan Cuadrado.

Nederlaget til PSG i Champions Leagues ottendedelsfinale var dog en enorm skuffelse for Chelsea og det betød, at Mourinho er klar til at handle denne sommer. Mange spillere har været på tale og man har blandt andet sagt farvel til Didier Drogba, hvilket betyder at man mangler en angriber i truppen.

John Terry havde ligesom mange andre Chelsea spillere også en fantastisk sæson, men han er efterhånden ved at være en ældre herre og derfor forventes det også, at Chelsea vil gå efter en forsvarsspiller denne sommer.

José Mourinho har dog udtalt, at man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af de spillere man henter. Det skal være spillere, der kan forstærke truppen og derfor forventes det også, at vi får nogle store handler at se fra Chelsea denne sommer.