Hvilke spillere er på vej ind?

Se overblikket over spiller der er på vej til Liverpool længere nede på siden.

Milner

Er James Milner en mand, der kan gå direkte ind i Liverpools startopstilling?

Liverpool SKAL hente spillere i dette transfervindue og det har de faktisk allerede gjort. De har indtil videre hentet, James Milner, Danny Ings og Adam Bogdan. Tre spillere, som umiddelbart ligner typiske “Liverpool handler”. Altså spillere, som primært vil bidrage til bredden i truppen.

Det skal dog siges, at James Milner er en mand med massere af erfaring og hårdt arbejde, så han ligner en mand, der godt kan ind i startopstillingen.

Danny Ings er kun 22 år gammel og han har derfor fremtiden foran sig. Hvis han kan fortsætte sin positive udvikling, så kan han blive et godt indkøb på sigt, men en stjerneangriber, det er han ikke endnu. Man får også Divock Origi tilbage fra lån i Lille og han er også en spændende ung mand, som har potentiale til at blive en stjerne i fremtiden.

På rygtebasis er flere stjerner på vej til Liverpool. De mest vedholdende rygter går på, at Liverpool vil hente det kroatiske stortalent, Mateo Kovacic i Inter. Kovacic har potentiale og han kan muligvis vise sig at være den perfekte erstatning for Steven Gerrard. Kovacic er dog stadigvæk kun 21 år gammel og det er langt fra sikkert, at han slår igennem med det samme.

Udover Kovacic så peger rygterne i retning af spillere som Christian Benteke, Stevan Jovetic og Nathanial Clyne. Tre spillere, som kan gå direkte ind i Liverpools startopstilling og måske gøre Liverpool til et hold, der kan spille med om det engelske mesterskab i næste sæson.

Geoffrey Kondogbia er også blevet rygtet til Liverpool. Kondogbia er en mand, der kan give Liverpool noget ekstra fysik på midtbanen og være den direkte erstatning for Steven Gerrard / Lucas Leiva.

Transferoverblikket – Spillere på vej til Liverpool

Potentielle handler – spiller der er rygtet til Liverpool:

Mateo Kovacic (Inter) – 200-300 millioner kr.

Christian Benteke (Aston Villa) – 250-300 millioner kr.

Nathanial Clyne (Southampton) – 200-250 millioner kr.

Stevan Jovetic (Manchester City) – 150-200 millioner kr.

Geoffrey Kondogbia (AS Monaco) – 200-300 millioner kr.

Bekræftede handler:

James Milner (Manchester City) – Fri transfer

Danny Ings (Burnley) – Fri transfer (Liverpool skal betale en kompensation til Burnley, som forventes at være på mellem 50 og 100 millioner kr.)

Adam Bogdan (Bolton) – Fri transfer

Spillere der kommer tilbage fra udlån:

Divock Origi – Udlejet til LOSC Lille i sidste sæson.

Luis Alberto – Udlejet til FC Málaga i sidste sæson.

Thiago Llori – Udlejet til Bordeaux i sidste sæson.