Tottenham Hotspur

Marcus Edwards

Endelig er vi noget til Tottenhams bedste unge spiller. Han hedder Marcus Edwards og træner Mauricio Pochettino er ikke bleg for at rose den unge offensive midtbanespiller til skyerne. Han har blandt andet kaldt ham for ‘Mini-Messi’. Måske en overdrivelse, men vi er enige i, at der render noget af et talent rundt på Tottenhams træningsanlæg hver dag. Han er stadig kun 18 år, men ligner inden for meget få år den nye Christian Eriksen eller måske en Dele Alli. Hvem ved.

Pochettino er måske manden, der kan gøre Edwards drømme til virkelighed; at slå igennem på Wembley Stadium. Vi får se. Kun fremtiden kan vise det. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

En af Edwards forcer er at snyde forsvarsspillerne. Han har en eminent evne til at drible sig forbi de største modstandere og ud af de sværeste situationer. Spurs har klaret sig rigtig godt i Premier League og chancen for at han for alvor for chancen på førsteholdet er derfor begrænsede, men vi tror på, at han kan være den manglende brik i Pochettinos puslespil. Nu hvor andre unge Tottenham-spillere som Georges-Kevin N’Koudou og Clinton Njié ikke klarede cuttet.

Watford

Isaac Success

De fleste, der er bekendt med navne Isaac Success er formentligt fordi de har spillet FIFA og været på udkig efter en ung, hurtig, angriber. For selvom angriberen eller fløjspilleren med det forpligtende efternavn er en god mand i FIFA er han det så sandelig også i virkeligheden. FIFA overgår jo aldrig virkeligheden! Den kun 21-årige fodboldspiller har flere gange fået chancen af træner Marco Silva på hjemmebanen Vicarage Road og det tegner bestemt ikke dårligt.

Han er endnu ikke en del af de startende 11 spillere på banen, men vi er sikre på, at det kun er et spørgsmål om tid. Med købet af offensiv-spilleren Richarlison har Success fået begrænset sine muligheden for at spille hver weekend og også fået en nye konkurrent. Spørgsmålet er hvem, der vinder kampen, og om Success er klar til at kæmpe, såfremt han får seriøs modgang.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side