FC Midtjylland henter en af Superligaens bedste midtstoppere til spotpris. Tilsyneladende gav Brøndby IF ikke have den gambianske midtstopper, for han var altså rigtig billigt til salg.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

I går præsenterede den midtjyske klub et utilfredsstillende underskud på godt og vel 14 millioner kroner, og i weekenden blev der brugt flere penge på den jyske hede. Klubben præsenterede således Bubacarr Sanneh, der var blevet købt fri af sin kontrakt med AC Horsens, og tiltræder til FCM den 1. januar.

Den 22-årige gambianer har gennem de seneste par år leveret imponerende præstationer i Superligaen, og til trods for sin unge alder, har han præsteret på et stabilt niveau kamp efter kamp. Derfor er det også en forstærkning, der kommer FC Midtjylland til gavn.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Men Sanneh har slet ikke været så dyr, som man skulle tro.

Gambianeren har nemlig kun et halvt år tilbage af sin kontrakt – og netop derfor kunne FC Midtjylland få en meget pris for Bubacarr Sanneh. Ifølge tipsbladet kan ulvene nemlig nøjes med at betale 1,5 millioner kroner til AC Horsens som en del af handelen.

Sanneh har underskrevet en fire-årig kontrakt med midtjyderne, og aftalen indeholder endvidere en videresalgsklausul. Dermed ryger der en sjat penge til Horsens, hvis eller når FCM en dag sælger Sanneh videre til en anden klub.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

På trods af den lave pris for Sanneh, opnår AC Horsens alligevel en fortjeneste på spilleren, som de hentede for en slik i 2014. Foruden fortjenesten har de også fået gode præstationer fra Bubacarr Sanneh.

Bubacarr Sanneh har spillet 50 Superliga-kampe og scoret otte mål for AC Horsens. Foruden kampene for AC Horsens har den brølstærke midtstopper også spillet kampe for det gambianske A-landshold.

Officielt: Gammel kending vender tilbage til FCK