Af Anders Lang Jensen

Tidligere på sommeren blev Liverpools stjerne Philippe Coutinho heftigt kædet sammen med spanske Barcelona. Derefter droppede det catalanske storhold interessen i den brasilianske superstjerne, men nu er et nyt bud angiveligt tikket ind igen hos Liverpool. Det skriver Daily Mail.

Photo by Alex Livesey/Getty Images

£72m lyder buddet FC Barcelona nu angiveligt har sendt af sted i retning af Anfield i Liverpool i deres massive jagt på midtbane-kreatøren. 25-årige Coutinho skrev under med Liverpool tidligere på året, og dermed løber kontrakten helt frem til 2022. Det forventes derfor, at Jürgen Klopp og co. afviser buddet prompte.

Der skal findes en afløser for Andres Iniesta på Camp Nou, der efterhånden er rundet 33 år. Her er spillere som netop Coutinho og italienske Marco Verratti udnævnt som arvtagere. Men begge spillere ser særdeles svære ud at lande for ledelsen i den spanske gigant.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Det lignede længe, at Marco Verratti var tæt på at skifte til Camp Nou, men det ser ikke længere ud til, at det store skifte bliver en realitet, så den spanske ledelse må se mod Anfield og Coutinho i stedet.

Neymar i Barcelona er ifølge en række store medier på vej mod PSG for rekordbeløb. Her skulle Barcelona have lagt en ny transfer-strategi, hvis det ender med et monster-salg af den brasilianske gudsbenådede dribler.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Derefter vil der være et stort økonomisk råderum for Barcelona, og dermed kan transfers med Coutinho og Verratti blive en realitet for Barca, der pludselig kan indfri de store krav, Liverpool og PSG har på deres to midtbanestjerner.