Af Anders Lang Jensen

Denne sommer har spanske Pep Guardiola ikke set sig tilbage i forhold til at have spenderbukserne på, da Manchester City har brugt voldsomme summer på nye spillere, for at kunne gøre titeldrømmene under Guardiola til virkelighed.

Getty Images

Holdet på Etihad Stadium er også kommet ganske solidt fra start både i den hjemlige Premier League også i den første spillerunde i Champions League. Onsdag kværkede man på udebane Feyenoord med 4-0, og i går moste man endnu engang på udebane Watford med hele 6-0.

Den tidligere Barcelona-træner har altså fået de offensive kvaliteter frem på sit engelske tophold, men allerede til januar kan der komme endnu mere kvalitet til truppen. Polske Robert Lewandowski er åben for et skifte væk fra FC Bayern, hvilket har fået Guardiola til at slå ørene ud. Spanieren vil hente angriberen til januar.

Getty Images

Ifølge avisen Daily Mirror har den polske stjerneangriber ikke været tilfreds med klubbens ambitioner på det seneste, hvor især målet om at vinde Champions League ikke er gået som planlagt. De seneste sæsoner er man røget tidligt ud i knockout-fasen.

Lewandowski er altså åben for tilbud, men avisen beretter, at ønsket om at spille i Real Madrid er det største for Bayerns spydspids. Interessen i at hente den polske angriber til det spanske er dog ikke den samme fra hovedstadsklubbens ledelse, melder avisen.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Carlo Ancelotti blev hentet ind sidste sæson som ny manager i den sydtyske storklub, hvor specielt Champions League var grunden til, at italieneren blev hentet ind. Men manglende resultater kan måske gøre sædet under manageren meget varmt. En fyring til januar måned kan måske blive en realitet, slutter Mirror.