pParis Saint-Germain har altid haft det med at spendere retarderede summer på sinddsyge transfer. Men hvorfor ikke bruge pengene, hvis man har dem? Det er i hvert, hvad de har tænkt, efter at have langt et nyt vanvidsbud på Atletico Madrids stopper. 

AF KRISTIAN PARIS 

Medier i Frankrig slår nemlig fast at den franske hovedstadsklub PSG har lagt et bud på bordet for Atletico Madrids keeper Jan Oblak, der har imponeret i specielt Champions League i år.

Ifølge mediet L’Équipe du Soir vil den spanske hovedstadsklub have i omegnen af en halv milliard før de lader keeperen gå.

Det britiske medie slår modsat fast, at ejerne fra Qatar er blevet trætte af PSG nuværende førstevalg mellem stængerne, Kevin Trapp, hvorfor de kunne overveje  at hente Jan Oblak.
Den tyske keeper, Trapp, kom til Paris i sommeren 2015 har siden da optrådt 65 gange i ligaen for klubben.

Der meldes nu om utilfreds vedrørende målmandens niveau og det kan være grund til at forstærke sig på den situationen for franskmændene. Specielt i klubbens 6-1 ydmygende nederlag til Barcelona har vakt ejernes utilfredshed.

Ligeledes er ejerne heller ikke tilfreds med klubbens manglende trofæhøst i år, eftersom de tabte ligaen til AS Monaco, og de som bekendt blev slået ud af Champions League til Barcelona.

The Sun bekræfter også, at PSG angiveligt har taget førerpositionen for at hente Oblak, eftersom United tidligere har haft keeperen som førsteprioritet, hvis deres nuværende keeper, og tidligere Atletico Madrid keeper, David De Gea, skulle forlade Old Trafford.

Modsat er Chelsea også interesseret i slovakken, der også kunne hente ham som erstatning for Thibaut Courtois, der måske forlader London til fordel for den hvide del af Madrid.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-ATLETICO

 

24-årige Oblak kom til Madrid i sommeren 2014 fra Benfica, hvor blev den dyreste målmand i La Liga historie ved at koste ca 130 millioner kroner.