PSG har angiveligt genoptaget deres interesse i et af deres tidligere manager emner fra Italien. 

AF KRISTIAN PARIS

Selvom PSG godt nok fører den franske liga i stor stil, er klubben alligevel OBS på, hvad der rører sig rundt omkring i Europa – i sær med hensyn til nogle af de store managere – heriblandt Juventus’ cheftræner, Max Allegri.

Det italienske medie La Gazzetta dello Sport og Calciomercatio har flere gange skrevet om, at den franske storklub skulle have et godt øje til italieneren, der har vundet den bedste italienske række, Serie A, i de sidste fem år.

Rygterne kommer efter den franske hovedstadsklub netop har tabt 3-1 til Bayern München i Champions League, selvom Unai Emerys mandskab dog slog tyskerne i den omvendte kamp tidligere på året.

 (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

PSG direktør, Nasser Al-Khelaifi, har dog tidligere været ude offentligt og kritisere den måde Unai Emery spiller fodbold på  med sit Ligue 1 mandskab. Kommentarer der blot sår endnu mere tvivl om Emerys fremtid i den franske hovedstad.

Men for at gøre det endnu sværere, forventes Allegri dog ikke at være utilfreds i Torino – han har ingen planer om at forlade klubben inden for de nærmeste 12 måneder.

Allegri er nemlig bundet til Juventus helt til sommeren 2020. Men faktisk har hans hold ikke præsteret helt så overbevisende som de plejer. Klubben ligger i skrivende stund kun nummer tre i Serie A. Der er båd efter titelkonkurrenterne Napoli og det storsatsende giganthold Inter, der virkelig har haft godt af de sommerindkøb de foretog før sæsonen.

Allegri har i sin tid hos Juventus vundet syv trofæer, deraf er tre af dem Serie A trofæer lige i træk.

Men PSG er også lige nu interesseret i en anden italiensk manager, der har succes i Europa. Det drejer sig om Antonio Conte, der lige nu er manager i Chelsea fra Premier League, der i sommers vandt mesterskabet i England. Conte har flere gange været i kontroverser med både bestyrelsen i klubben, men også flere af spillerne.

Derfor kunne et forestående skifte ikke være umuligt i den nærmeste fremtid.