Paris Saint-Germain vil bruge Edinson Cavani som lokkemad i håbet om at få Real Madrids superstjerne, Cristiano Ronaldo, til klubben. Det skriver El Confidencial.

PALMA DE MALLORCA, SPAIN – AUGUST 29: Cristiano Ronaldo of Real Madrid reacts as he fails to score during the La Liga match between Mallorca and Real Madrid at the ONO Estadio on August 29, 2010 in Palma de Mallorca, Spain. The match ended in a 0-0 draw. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Ronaldos fremtid på Bernabeu er uvis, eftersom det hævdes, at Ballon d’Or-vinderen kræver at blive den bedst betalte spiller i klubben, hvis han skal skrive under på en ny kontrakt. Faktisk vil han være den bedst betalte spiller i hele verden, hvis han skal sætte sin signatur på en underskrift hos madrilenerne.

Læs også: Carragher med bemærkelsesværdig udtalelse: Dette Premier League-hold har ligaens bedste angreb

Portugiseren har igennem længere tid været et emne for PSG, som har set sig varm på at danne en offensiv trio bestående af Ronaldo, Neymar og Kylian Mbappé.

Og for at hjælpe med at nedbringe summen af kroner, der skal bruges på Cristiano Ronaldo, er de franske giganter villige til at inkludere Cavani som en del af deres bud.

Efter købet af Neymar for 222 millioner euro i sommer, samt lejeaftalen med Mbappé, der inkluderer en fremtidig sum på 145 millioner euro + 35 millioner euro i variabler, skal pariserne sælge ud for 70 millioner euro for at overholde Financial Fair Play-reglerne.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Der bliver spekuleret i salg af Javier Pastore, Angel dí Maria, Lucas Moura, Julian Draxler eller sågar Marco Verratti.

De qatariske ejere af Paris Saint-Germain skulle efter sigende være helt vilde med Cristiano Ronaldo, som man siden dag et har prøvet at få lokket til klubben.

Om det lykkes nu, får vi at se over de kommende par måneder.

Læs også: Evra sparkede fans i hovedet og fik karantæne: Nu har han fundet ny klub