Grzegorz Krychowiak er et navn de fleste fodboldkender har lært at kende ved dette års EM-slutrunde i Frankrig. Nu skifter den polske landsholdsspiller så sin nuværende klub, spanske Sevilla, ud med franske Paris Saint-Germain.

Foto: Lars Baron/Getty Images

Foto: Lars Baron/Getty Images

Af Emil Plovgaard

Den tyrkiske succestræner, Unai Emery, gjorde præcis det samme skifte for noget tid siden, og hans første aktion på transfermarkedet bliver altså at hente sin tidligere klubspiller med sig.

Den polske landsholdsspiller skifter efter sigende for en sum på 193 millioner kroner, der har gjort sig et klogt skifte, da han så ikke behøves at forlade Frankrig.

Krychowiak hvis hold blev slået ud i torsdagens kvartiinale mod Portugal, er ikke en ukendt spiller for den nye PSG-træner, Unai Emery. Krychowiak nåede at spille to sæsoner for Sevilla, og blev endda Europa League-mestre med den sydspanske klub, der nu har vundet tre Europa League-mesterskaber.

Har fået sin fodboldopdragelse i Frankrig

Den polske landsholdsspiller startede faktisk også sin professionelle fodboldkarriere i netop Frankrig, et land, som han spillede i fra 2006 til 2014, hvor turen gik til Sevilla.

Siden 2008 har han så været landsholdsaktiv for det polske landshold, og her er det blevet til 39 kampe med to mål til følge for den defensive midtbanespiller.

Krychowiak får tre år hos de forsvarende mestre i den franske hovedstad.

Læs også: Medie: Roma og Inter på jagt efter tidligere Juventus-spiller