Efter den franske storklubs 6-1 sejr over Røde Stjerne, er der for alvor kommet spændende nyheder frem.

Tilbage i starten af måneden var Røde Stjerne på besøg hos den franske storklub Paris Saint-Germain, hvor de på ingen måde var forventet nogen stor rolle eller point for den sags skyld. Samtidig skal det dog fastslås, at der er kommet overraskende nyheder frem nu.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Det franske medie L’Equipe skriver nemlig, at Røde Stjerne og PSG nu bliver undersøgt af UEFA for matchfixing. Røde Stjerne tabte nemlig, med de absurde cifre 6-1 til det franske storhold. Godt nok er PSG ekstremt stærke men det nok mere måden kampen udspillede sig på.

Grunden til at hele rygtet er kommet frem er fordi, at man har fundet ud af at der er en hos Røde Stjerne som skulle have bettet et markant beløb på et specielt spil. Personen som stadig er ukendt, skulle have spillet på, at Røde Stjerne de taber med fem mål.

Hvilket netop er resultatet på kampen. Det forlyder sig at Røde Stjerne-manden skulle have spillet omkring 37.000.000 kroner på netop det spil. Der meldes intet om hvad det spil gav igen, men der er ingen tvivl om, at det har givet meget da det er specielt at spille på netop det.

Hvad kommer der mon til at ske?

Der er endnu ikke blevet lavet nogen afgørelse det hele omhandler i øjeblikket om at der skal undersøges hvor slemt det muligvis kan stå til. Samtidig om hvor vidt der er nogen som skal fældes for matchfixing eller det bare er held.

Men man må sige det er sjældent der bliver oddset den sum penge på netop et så specielt spil. Og at spillet så også ender med at gå hjem og sikre personen en markant gevinst.

Læs også: Tydelig utilfreds Kroos: Jeg er ikke ligesom Casemiro