Den 22-årige Paris Saint-Germain spiller Adrien Rabiot rygtes ifølge italiensk medie væk fra Paris. Der er interesse fra tre europæiske storklubber, men det forventes at PSG vil forsøge at forlænge kontrakten.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er stor interesse i PSG-spilleren Adrien Rabiot. Det er ifølge mediet Premier League-storklubberne Arsenal og Tottenham, som kæmper om den franske midtbanespiller.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Dog meldes det samtidig at de to Premier League-klubber møder hård konkurrence, i kampen om den 22-årige franske midtbanespiller. Det er den italienske storklub Inter Milan, som skulle stå klar til kamp mod de to engelske klubber.

Adrien Rabiot har kontrakt med Paris Saint-Germain frem til sommeren 2018. Derfor må PSG og Rabiot nå til enighed om hvad der skal ske. Enten forlænger de kontrakten, ellers forventes det at PSG-spilleren forlader klubben i januar.

Dog forventes det ifølge mediet at Adrien Rabiot formentlig vil blive tilbudt en kontraktforlængelse, eftersom at Rabiot ofte bliver brugt. Den 22-årige midtbanespiller spillede i sidste sæson 39 kampe for det franske mandskab.

Hvad koster franskmanden mon at hente væk fra Paris?

Der meldes dog ikke om nogen pris, som de interesserede klubber skulle være klar til at betale. Men Rabiot er ung og han er velspillende, så franskmanden bliver formentlig ikke billig at hente væk fra Paris.

Læs også: Tottenham-forsvarer: Min fremtid er snart på plads