Fransk PSG-midtbanespiller er en eftertragtet herre, blandt mange europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Adrien Rabiot rygtes gang på gang væk, fra den franske storklub Paris Saint-Germain. I øjeblikket er der stor tvivl om hvor vidt Rabiot vil forlænge kontrakten med PSG, eller om han vil søge væk, fra den franske hovedstadsklub.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Chelsea, Bayern München, Juventus og Liverpool har vist stor interesse, i den franske midtbanespiller. Nu lyder meldingen ifølge Dailymail på at Pep Guardiola og Manchester City også skulle have fået øjnene op, for den franske PSG-profil.

Adrien Rabiot jagter ifølge mediet en lønforhøjelse, hvis han skal fortsætte hos Paris Saint-Germain. Rabiots kontrakt udløber næste sommer, med den franske storklub. Derfor skal PSG også overveje om de vil forlænge med Rabiot, eller om de vil forsøge at sælge franskmanden.

Den franske midtbanespiller har efterhånden spillet over 200 kampe, for den franske storklub. I løbet af flere sæsoner har Adrien Rabiot for alvor etableret sig, som en profil hos den franske storklub.

Adrien Rabiot er en spiller som er god på bolden, samtidig med at han er fysisk stærk. Derfor kunne han formentlig passe godt ind, på midtbanen hos en af de engelske storklubber, da det er meget fysisk i den engelske Premier League.

Hvor bør franskmanden fortsætte sin karriere?

Det kunne også tyde på at Adrien Rabiot efterhånden jagter nye oplevelser, end dem han får hos Paris Saint-Germain. Så et skifte til en af de andre europæiske storklubber, kunne være en mulighed for at Rabiot kunne komme ud i verden og prøve andet, end Ligue 1 og PSG.

Rabiot har efterhånden også vundet det han kan, med den franske storklub. Dog er der en ting som mangler hos PSG og Rabiot, og det er Champions League-trofæet.

Læs også: Vildt: Evra har skidt i FC Barcelona-stjernes støvle