Qarabags træner, Gurban Gurbanov, fortæller, at hans mandskab ikke er bange for at møde Chelsea i deres debut i Champions League tirsdag aften.

Chelsea, som vandt Champions League i 2012, vender tilbage til Champions League efter en sæsons fravær fra Europas fornemmeste turnering.

London-klubben er sammen med Qarabag placeret i Gruppe C, og den første kamp bliver spillet på Stamford Bridge tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Ventetiden er ovre: MEGA-optakt til denne sæsons Champions League

— Vi er ikke bange for nogen af dem (modstanderen i CL-gruppespillet, red.), fortæller Gurbanov.

— De har en af de bedste trænere i Europa (i Antonio Conte) og de har nogle af de bedste spillere i Europa.

— Selvom Chelsea er næsten fast inventar i Champions League og har en stor sandsynlighed for at vinde turneringen i år, så er vi klar, og vi spiller, indtil kampen er fløjtet af.

— Vi ved, at Chelsea vil tvinge os til at agere defensivt. Men det betyder ikke, at vi vil bruge 90 minutter på at forsvare. Vi kommer også til at angribe.

LÆS OGSÅ: Den bedste spiller fra Premier League i FIFA 18 – så vild er han

Chelseas manager, Antonio Conte, har fortalt, at han vil rotere sin trup fra Premier League-kampen mod Leicester, som The Blues vandt.

På sin vej til Champions League-gruppespillet slog Qarabag de forsvarende danske mestre fra F.C. København ud.

På grund af en konflikt i regionen, Nagorno-Karabakh, har klubben sidden 1993 haft hjemmebane i den aserbajdsjanske hovedstad, Baku.

De øvrige hold i Gruppe C er Atlético Madrid og AS Roma.

LÆS OGSÅ: De Boer fyret efter fire kampe – han er den første manager i Premier League til at gøre dette