Kan du klare denne sjove Arsenal-quiz? Træner Arsene Wenger har i sine mange år klubben efterhånden købt rigtig mange spillere gennemtiden. Faktisk 133 af slagsen. Hvor mange af disse kan du sætte navn på? Prøv quizen nederst i artiklen. 

Af David Paris

Arsenal franske træner Arsene Wenger har været træner i klubben i mere end 20 år. Han blev ansat i 1996 og først i denne sæsoner han sluttet uden for top fire i Premier League. Det vil sige, at næste sæson bliver den første i Wengers tid i London-klubben, at han ikke spiller Champions League. Den 67-årige træner havde kontraktudløb til sommer, men klubben annoncere for kort tid siden, at Wenger fortsat vil være at finde i klubben de næste to år.

Det betyder, at han også i dette transfervindue skal ud og købe nye spillere. I sin tid i Arsenal har han købt hele 133 spillere. Det er rigtig mange, faktisk over seks spillere per sæson. Kigger man listen igennem vil man blive ret overrasket for der er en del handler, som vi her på fodboldspilleren ikke var klar over.

Vidste du eksempelvis, at Thomas Rosicky kom fra Borussia Dortmund for 57 millioner kroner i 2006? Eller hvad med Thomas Vermaelen fra Ajax i 2009 for 85 millioner kroner og Thierry Henry fra Juventus i 1999 for 90 millioner kroner? Det engelske medie squawka har udarbejdet en quiz, hvor du kan teste din viden om Wengers køb i Arsenal.

Der er 133 spillere, hvor mange kan du nævne? Tag testen ved af følge dette link:

http://www.squawka.com/news/can-you-name-every-senior-arsenal-signing-made-by-arsene-wenger/956925#ipC6EMi4UxGMrMlo.97