Real Madrids forsvarsspiller Sergio Ramos hævder, at de regerende mestre i Champions League er ekstra motiverede i denne sæson. De vil nemlig vinde den prestigefylde turnering endnu en gang. 

Finalen, der spilles næste år i maj, kommer til at blive spillet på Atletico Madrids stadion. Real Madrid med Ramos i spidsen har løftet Champions League trofæet de sidste tre sæsoner i træk. Senest var det en stensikker sejr over Liverpool med 3-1 i finalen i Ukraine i Kiev.

Mange har dog ikke tippet Real Madrid til at vinde turneringen endnu en gang. I sommers mistede de nemlig verdensstjernen Cristiano Ronalo, der nu forventes at kunne bringe trofæet til Juventus i stedet.

Men Ramos slår nu fast, at truppen vil give det ekstra for at vinde næste års finale, der som sagt bliver spillet på Wanda Metropolitano – hjemmebanen for klubbens lillebror, Atletico Madrid.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

“Denne sæson giver os ekstra motivation for at vinde. Finalen bliver spillet på vores rivalers stadion. Det at løfte et trofæ der vil være ekstra specielt. ” har Ramos udtalt forud for Real Madrids opgør mod Roma i går aftes.

“Folk sagde, at det var umuligt at vinde Champions League to sæsoner i træk. Det gjorde vi og vi gjorde det til og med også tre gange i streg. Det her hold har alle kvaliteterne til at kunne gøre det for fjerde gang – det er jeg ikke i tvivl om. ” slog Ramos fast i interviewet.

Gruppespillet bliver nok ikke helt så slemt og det er nok ikke der de kommer til at møde modstand. Udover Roma møder Ramos og co. også CSKA Moskva og Viktoria Plzen.

I ligaen er hovedstadsklubben faktisk allerede bagefter. Et uafgjort resultat mod Bilbao har gjort, at Barcelona nu er to point foran i La Liga.