Real Madrid har netop vundet La Liga for første gang siden 2012. En kæmpe forløsning. Nu er de på udkig efter en anden slags vinder i Premier League.

AF KRISTIAN PARIS 

Det er ingen hemmelighed, at Real Madrid er blevet rygtet meget sammen med Chelsea stjernen Thibaut Courtois og hans landsmand Eden Hazard, der begge i denne sæson har gjort det fremragende.
Men det seneste sladder fra Spanien involverer nu en anden part i Chelsea – nemlig en af de helt store vindere fra Antonio Contes mandskab.

Medie Don Balon hævder nemlig, at manager Zinedine Zidane har henvendt til sig Madrids præsident Florentino Perez med navn, der allerede ved lyden af det, udstråler kvalitet og verdensklasse. Det er navn er selvfølgelig den dobbelte Premier League vinder N’Golo Kante.

Chelsea v Watford - Premier League

At forbedre et hold som Real Madrid er ikke let, men rygtet kæder altså franskmanden Zidane sammen med Chelseas midtbanekomet Kante, der angiveligt, hvis han kommer til Bernabeu, skal dominere midtbanen sammen med brasilianeren Casemiro.

Kante har trukket usandsynligt meget opmærksomhed til sit eget navn i denne sæson, og hans imponerende præstationer har medført, at han har vundet Sæsonens spiller i Premier League.

Derfor siger det også sig selv, at Kante ikke er helt billig. Det forholder sig nemlig sådan, at Chelsea betalte hele 300 millioner for spilleren i sommers, da de hentede ham fra Leicester, hvorfor en transfer til Real Madrid skal overstige denne pris.

Men Real Madrid har også pengene. Kongeklubben har netop vundet det første mesterskab i fem år – deres 33. i alt  – og deres kun andet siden 2008 –  ligesom klubben også er at finde i Champions League finalen, der spilles i næste måned mod italienske Juventus.