Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos, mener ikke at Real Madrid-spilleren James Rodriguez har timet hans udtalelse korrekt. Ramos mener at James skulle have ventet, med at afslører hans fremtidsplaner.

Af Lasse D. Drescher

Den columbianske Real Madrid-spiller fortæller at han måske skifter væk, fra den spanske hovedstad i januar.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

James Rodriguez har ikke kunne spille sig ind, på Zinedine Zidane’s Real Madrid-hold. Derfor rygtes James væk fra Santiago Bernabeu. Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos mener dog ikke, at det er dårlig timing af James, at nævne muligheden for at han forlader klubben, lige nu.

Sergio Ramos udtaler følgende til Goal: 

“Det er bare ikke nu, at man skal nævne sine personlige problemer. Jeg mener at James er en god spiller, og jeg håber han bliver. Men i dag, var bare en dag, hvor han bør fokuserer på andre ting.

Vi vandt og vi bør fejre det, og være glade. Istedet vælger James så at sætte en dæmper på hele holdet, da han fortæller om hans tanker om at forlade klubben.

Vi er meget stolte over at vi slutter året af med en titel, og det er fedt at vi kan vinde trofæer. Derfor er det bare lidt dårlig timing, af James. Men lad os se hvad fremtiden bringer.”

Læs også: Zlatan: Vigtigt at man lytter til kroppen og ikke kun sit hoved