Real Madrid-playmakeren, James Rodriguez, bliver endnu engang kædet sammen med et skifte til Kina, efter hans agent er blevet fotograferet sammen med præsidenten for den kinesiske klub Tianjin Quanjin, Shu Yuhiu.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Ifølge The Mirror blev den colombianske landsholdsspiller kædet sammen med et skifte til Hebei Fortune, der angiveligt ville byde £95 millioner. Den kinesiske klub afviste dog alle spekulationer herom.

Men spekulationerne om et lukrativt skifte til Fjernøsten er bestemt ikke taget af. Den kreative playmaker bliver nu kædet sammen med et skifte til Tianjin, efter hans agent, Jorge Mendes, angiveligt har mødtes med deres præsident.

“Superagenten” har allerede opnået aftaler i Kina til sine klienter, herunder kan nævnes Jadson, Luis Fabiano, Jackson Martinez, Ricardo Carvalho og Alex Witsel.

Mendes har efter sigende gode forbindelser i landet, og det er derfor han har formået at forhandle så mange aftaler på plads.

Chelsea og PSG også interesserede – Kan de være med på prisniveauet? Nok ikke…

Chelsea og Paris Saint-Germain bliver dog også nævnt af The Mirror som værende interesserede i James. Ifølge avisen kan de dog ikke være med på prisniveauet, såfremt Tianjin gør alvor af deres interesse.

Rodriguez har ikke haft den bedste tid i sin karriere i den spanske hovedstad siden skiftet hertil fra Monaco i 2014. Navnlig i denne sæson har colombianeren ikke fået regelmæssig spilletid under Zinedine Zidane.