Serie A-storklubben Inter Milan har ifølge det spanske medie Marca, stor interesse i at sikre sig Real Madrid-spilleren Pepe. Eftersom at det tyder på at pepe ikke får forlænget kontrakten med den spanske storklub

Af Lasse D. Drescher

Den portugisiske Real Madrid-spiller Pepe er tidligere blevet rygtet væk fra Santiago Bernabeu. Den 34-årige midterforsvar får ikke meget spilletid, og derfor kunne et Real Madrid-exit være en mulighed for spilletid.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Efter at Zinedine Zidane overtog trænersædet hos Real Madrid, har Pepe ikke fået den samme spilletid som han tidligere fik. Pepe og Sergio Ramos var et solidt makkerpar, specielt under den portugisiske træner José Mourinho.

Det spanske medie Marca skriver nu at Pepe forventes at forlade Real Madrid til sommer. Det hænger også sammen med at Pepe har kontraktudløb, derfor forventes portugiseren at skrive under med en anden klub end Real Madrid.

Kan Serie A-klubben sikre sig Pepe “gratis”?

Marca skriver at Serie A-storklubben Inter Milan har stor interesse, i at sikre sig 34-årige Pepes underskrift. Eftersom at Pepe bliver fri på markedet, vil Inter kunne sikre sig at betale blot for Pepes kontrakt.

Læs også: Ibrahimovic-erstatning er fundet