Real Madrid solgte i sommers verdens bedste fodboldspiller. Det var der ikke mange, der havde regnet med. Her forklarer klubbens præsident hvad der gik galt og hvorfor Ronaldo ville forlade klubben. 

Real Madrids præsident Florentino Perez har bekræftet, at den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo ville væk fra Bernabeu i sommers på grund af personlige årsager.

Angriberen havde en rekordødelæggende og sættende tid i den spanske hovedstad. Selvom han levere sublime præstationer på banen, var der noget, der konstant ulmede under overfladen.

Det var angiveligt et halvdårligt forhold til netop præsidenten Perez. Og det var hjalp altså ikke med, at han blev i Spanien i sommers, da han udtrykte et ønske over at skifte klub. Det var Serie A klubben Juventus, der stod klar til at hente den femdobbelte Ballon d’Or vinder til Italien.

 (Photo by Bob Thomas/Popperfoto/Getty Images)

Personlige årsager var grunden

Perez har nu afsløret at den tidligere Real Madrid spilleren ville forlade klubben på grund af personlige årsager. Det har præsidenten slået fast i et interview med mediet Football Italia. I et interview, hvor spanieren åbner op for andre detaljer om “bruddet” også.

“Det mest profitable salg dette år var det af Cristiano.Han ville forlade klubben på grund af personlige årsager. Alle var ellers klar til at finde på en løsning for, at det ikke skulle ske.

“Ingen tilbød Real Madrid mere end Juventus gjorde. Det var omkring 800 millioner kroner. Vi kan ikke gøre noget nu, udover at takke Ronaldo for, hvad han gjorde med den her Real Madrid trøje. Han er den bedste i klubbens nogensinde, og det her vil altid være hans hjem. ”

Ronaldo har ikke helt haft det samme held med at score mål i Serie A, som i La Liga. Det er nemlig kun blevet til to mål og en assist i hele fire kampe i den bedste italienske række.