Real Madrid mødte i går Deportivo Alaves i et opgør der endte 3-0. Ikke nok med tre point, satte kongeklubben også en vanvittig milepæl i klubbens ellers så lange periode.

AF KRISTIAN PARIS

Det tog 31 minutter for Real Madrid at få hul på bylden i søndagens eftermiddags La Liga kamp, der endte 3-0 over Deportivo Alaves. Kampens første mål kom på høflig vis af Karim Benzema – hans kun niende mål i sæsonen – hvilket fortsatte hovedstadsklubbens imponerende stime med at finde netmasserne i hver eneste kamp de spiller.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Real Madrid har nu scoret mindst ét mål i deres sidste 50 kampe i alle turneringer, hvilket gør dem til den første spanske klub, der er har opnået det – en imponerende milepæl for Los Blancos.

Selv i specielle og anderledes kampe, hvor det ikke lykkedes Madrid-spillerne at vinde, er det altid lykkedes dem at score mindst en kasse. Det tæller alle de turneringer som Real har været med i sæsonens 45 kampe; La Liga, Copa del Rey, Champions League, UEFA Super Cup og  FIFA Club World Cup.

Klubbens sidste modstander, der formåede at holde Madrid-klubben fra at score og således holde clean sheet, var Manchester City i den første kamp af sidste års Champions League semifinale – næsten et år siden.

Kampen endte dengang 0-0, og City blev dengang trænet af Manuel Pelligrini.

Sejren over Alaves sikrede, at Real Madrid stadig er foran titeludfordrerne fra Barcelona i kampen om mesterskabet. Hullet er stadig to point, men Zinedine Zidane stadig har det kort i ærmet, at de mangler en kamp i ligaen.

Det er hele fem år siden La Liga trofæet var en tur forbi Bernabeu, hvilket kun var det andet mesterskab siden 2008. Desværre for Madridasterne har det været en æra med hjemlig, catalonsk dominans fra rivalerne Barcelona der har rippet Spanien for de fleste trofæer de seneste år.