Real Madrid-spilleren har syv dage, til at finde ud af om han vil fortsætte hos Real Madrid, eller om han vil skifte til en anden klub.

Af Lasse D. Drescher

Real Madrid-spilleren James Rodriguez, har i lang tid været rygtet væk fra Estadio Santiago Bernabeu. Den columbianske spiller får ikke meget spilletid, hos Zinedine Zidane. Derfor er det formentlig også klogt af James, at skifte væk fra Real Madrid.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Den 25-årige columbianer startede godt ud hos Los Blancos, i hans første sæson. James scorede 13 mål i 29 La Liga-kampe i hans første sæson. Derefter er det gået ned ad bakke, for James Rodriguez.

James Rodriguez udtaler følgende:

“Jeg kan ikke love, at jeg vil blive hos Real Madrid. Der er klubber som byder på mig, og jeg har syv dage, til at afgøre mit klubvalg. Jeg er glad her i Madrid, men jeg vil have mere spilletid.

Jeg har en bitter følelse, efter at jeg troede jeg skulle spille med i finalen, og så bare var på bænken. Jeg er selvfølgelig stolt over, at jeg har været med til at vinde, min 15. titel i karrieren, men det ikke det samme når man er på bænken.”

Læs også: Real Madrid-kaptajn kritiserer Real Madrid-spiller’s dårlige timing