Real Madrid-spilleren Marco Asensio rygtes væk fra den spanske storklub. Premier League-klubben Liverpool viser ifølge et medie stor interesse i Asensio.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Soccerisma skriver at Premier League-klubben Liverpool, har stor interesse i at hente en offensiv forstærkning til Anfield. Det er mere specifikt en kantspiller, som Jürgen Klopp ifølge Soccerisma har stor interesse i.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Liverpool har ifølge mediet tidligere vist interesse i, Arsenal-spilleren Alex Oxlade-Chamberlain og AS Roma-spilleren Mohamed Salah. Dog melder mediet nu, at de to førnævnte spillere ikke er den kantspiller som forventes at være førsteprioritet.

Den spanske Real Madrid-spiller Marco Asensio rygtes væk, fra Estadio Santiago Bernabeu og mod Anfield. Den 21-årige spanske Real Madrid-spiller har i den nuværende sæson spillet 18 kampe, og det er blevet til ni scoringer og fire assist.

Forlader ung spanier Real Madrid denne sommer?

Soccerisma skriver at Marco Asensio forventes at koste omkring 350.000.000 kroner, at hente væk fra den spanske storklub. Det forventes samtidig at prisen vil stige, såfremt der er flere klubber som viser interesse.

Læs også: Månedens spiller i Premier League