har du kørekort? Eller er du ved at tage det? Så er du formentlig blevet udsat for timevis af ‘nederen’ teoriundervisning, der kun havde det ene formål at lede op til teoriprøven, hvor alt stod på spil. Ja, det har du nok oplevet. Medmindre du altså har snydt…. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ja, denne artikel handler om noget af et bizart snyderi. Som du kan forstå på ovenstående handler det om snyderi til teoriprøven til kørekort.

Hovedrollen i historien er portugisiske Fabio Coentrao, der i 2011 skiftede hjemstavnen Benfica ud med selveste Real Madrid. Han blev købt i en de sommertransfervinduer, hvor kongeklubben virkelig gik amok.
Sammen med Coentrao blev både Callejon, Drenthe, Nuri Sahin, Varane og Altintop hentet til klubben.

Det bizarre består i, at inden skiftet til Spanien, snød Coentrao i teoriprøven. Han skulle angiveligt have betalt 3 500 pund, i omegnen af 35 000 kroner, for at få hjælp til prøven. Hjælpen kom i form af håndsignaler af en anden elev, der gik op samtidigt med Coentrao.

 (Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Grunden var, ifølge den portugisiske avis ​O Jogo, at Coentrao virkelig var desperat efter at bestå, inden han skulle flytte til Spanien.

Nu har karma så ramt Coentrao. Den portugisiske landsholdspiller skal betale ca 26 000 danske kroner som straf for sin handling. Pengene går eftersigende til velgørenhed.

I retten fastslog forsvarspilleren, at han bare ikke skulle dumpe, og han derfor ville være på sikre side ved at snyde til at bestå.

Så ja, hvis du er rig, har ca 60 000 danske kroner du ikke ved hvad du skal bruge på, tager kørekort, ja, så gøre bare ligesom Coentrao – det har jo tydeligvis virket for ham.

Coentrao, er pt. stadig på kontrakt i Madrid, efter han sidste sæson var udlejet til franske Monaco. Lejemålet blev ikke en succes, og han spillede heller ikke nogen ligakampe for rigmandsklubben.