Det er den 32-årige portugiser Cristiano Ronaldo som rygtes væk fra Real Madrid, og mod Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver at Cristiano Ronaldo fortsat har planer om, at finde sig en ny klub. Det meldes at Cristiano Ronaldo har fortalt sin agent Jorge Mendes, at han skal sikre sig de bud han kan.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Der har været rygter om at Premier League-storklubben Chelsea, skulle have stor interesse i den portugisiske stjerne. Da der også har været skrevet meget om at den 32-årige portugiser, ikke er helt tilfreds hos den spanske storklub.

Dog meldes det ifølge det spanske medie, at Chelsea-transferen ikke længere er på tale. Hvorfor vides endnu ikke, men der er samtidig også kommet en ny europæisk storklub med i kampen.

Det er den franske storklub Paris Saint-Germain, som ifølge det spansk medie har stor interesse i Cristiano Ronaldo. Dog forventes det at PSG skal ud og sælge en del spillere, for at kunne få det til at fungere, hvis de sikre sig portugiseren.

Ligue 1-storklubben har nemlig handlet stort ind i sommerens transfervindue. Der blev hentet stjerner som Kylian Mbappé og Neymar til den franske storklub. Der er derfor tvivl om hvor vidt de vil gå ud og spendere mange penge igen.

Formår den franske klub at vinde Champions League?

Dog må det også understreges at PSG igennem de seneste par år, har haft en kæmpe tro på at de kan vinde Champions League-trofæet. Det er formentlig derfor at der generelt bliver rygtet store stjerner, til den franske storklub.

Men det er formentelig ikke på angrebs-positionerne at Paris Saint-Germain bør forstærke sig. Da de har en af verdens stærkeste angreb, så derfor ville Cristiano Ronaldo måske ikke være de mange millioner værd.

Læs også: Legenden Kaka er på vej tilbage til Milan