Lige nu indtager hovedstadsklubben Real Madrid tredje pladsen i den bedste spanske række. Og det er i sig selv ikke særligt dårligt – kun når den eneste konkurrent, Barcelona, ligger nummer 1. 

AF KRISTIAN PARIS

Ja, for det er et faktum, at den catalonske storklub er kommet noget bedre fra start på sæsonen end deres La Liga kolleger fra Real Madrid. Catalonierne har lige nu 31 point i 11 kampe, mens Real Madrid modsat har 23 point i 11 kampe.

Og derfor skal der selvfølgelig ske noget for sidste års La Liga- og Champions League vindere. Og det ser der også ud til at gøre. Flere store profiler har forlænget med klubben oven på sidste sæsons succes.

En, der dog ikke rigtig har formået det er den walisiske superstjerne, Gareth Bale, hvis seneste tid i den spanske hovedstad ikke har været optimal. Sidste sæson gik han glip af 20 LA Liga kampe og i denne sæson er det ikke bedre. Kantspilleren har kun spillet 9 ud af klubbens 19 kampe i denne sæson.

 

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Og nu er det kommet frem, at waliseren, der ude med en lægskade i øjeblikket, har fået sat en pris på sit hoved – en pris, som klubben netop har sænket i håbet om at komme af med skadesramte spiller hurtigst muligt.

Zidane prøvede at komme af med ham i sommers til fordel for Kylian Mbappe, men besluttede sig for, at give den lynhurtige kantspiller en ny chance.

Nu skriver mediet the Metro dog, at den tillid er opbrugt, og at klubben faktisk har sænket deres udbudspris på spilleren.

En af dem der har været interessede i Bale er Mourinho, der var meget tæt på at betale hele 500 millioner for spilleren i sommerens  – nu kan den overpris dog være på vej helt ned til omkring 400 millioner kroner.

Det tyder også på, at Real Madrid kommer til at betale betydelige summer på salget af Bale.