Det er ikke for sjov, når man som kendis begiver sig ud på de sociale medier. Som berømthed har man ofte mange, der ikke kan lide en. Det har Real Madrids colombianske offensivspiller, James Rodriguez, nu fået at mærke.

Foto: Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

Foto: Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

En bruger på det sociale medie, Twitter, der kalder sig selv for @Frekeman har sendt uhyggelige tweets mod colombianeren.

Det har nu fået Real-spillernes mor til, på Twitter, at tage screenshots af beskederne med ordene:

“Hvad er der galt med disse mennesker? De sender dem direkte til ham, og skriver, at det ville være bedre at se ham død.”

På et af de mange tweets kan man se et billede af en kasse indeholdende en pistol og ammunition dertil. Derudover er der også en besked tilknyttet billedet: ‘Legion Holk holder øje med dig.’

Den anonyme har så tilføjet, at vedkommende ‘rejser til dit hus, og kommer bevæbnet, så sig farvel til alt, du elsker. Mange mennesker vil græde i morgen, for jeg har slået en middelmådig spiller ihjel.’

 

Det colombianske politi har dog ikke reageret på henvendelserne fra James Rodriguez, da man ikke mente, at der var seriøst indhold i beskederne bag. Twitter har dog reageret prompte og straks udelukket brugeren.

Hvis Twitter-brugeren gør alvor af sine trusler ville det ikke være første gang, at landet ville blive ramt af mord på fodboldspillere. Andres Escobar fik nemlig vreden at føle, da han blev skudt ti dage efter, han havde lavet et selvmål ved VM-slutrunden i 1994, der kom til at koste Colombia videre deltagelse. Et selvmål, som den colombianske narkomafia efter sigende mistede mange penge på.