Jamie Redknapp mener at Henrikh Mkhitaryan bliver en af PL’s største stjerner, specielt efter hans fantastiske skorpion-scoring mod Sunderland på Boxing Day sejren på 3-1.

Af Lasse D. Drescher

Jamie Redknapp mener at Henrikh Mkhitaryan, er en af de vigtigste Manchester United-handler José Mourinho har fået igennem i sin første tid hos Premier League-klubben Manchester United.

(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Henrikh Mkhitaryan kostede mange penge, at hente til Manchester United fra Borussia Dortmund, men Redknapp mener at det nok skal blive det hele værd. Mkhitaryan scorede forleden et “zlatan-inspireret” mål, i den sikre United-sejr mod Sunderland hjemme på Old Trafford.

Jamie Redknapp udtaler følgende til Daily Mail:

“Henrikh Mkhitaryan scorede et fantastisk mål, og det fik mig til at tænke tilbage på en kamp jeg spillede med det engelske landshold. Tilbage i 1995 lavede jeg en afslutning, og den columbianske målmand Rene Higuita clearede bolden med et skorpion-spark, og det var det samme Mkhitaryan gjorde.

Jeg er sikker på at Mkhitaryan nok skal blive en kæmpe succes på Old Trafford, han har allerede vist at han er vigtig for holdet, så derfor skal det hele nok fortsætte. Han er erfaren og derfor skal han nok holde fokus, og blive blandt Premier Leagues bedste spillere.”

Læs også: Zlatan: Ronaldinho er fantastisk, Cristiano Ronaldo er bare gået i en andens fodspor