Af Anders Lang Jensen

Den kinesiske fodboldliga vil være verdens bedste af slagsen. Og det har de i den østlige del af kloden gjort en stor indsats for. Den seneste tid er der flere og flere stjerne, der tager den lange tur, og skifter europæisk fodbold ud med millioner og et lavere niveau.

WATFORD, ENGLAND - DECEMBER 26:  Referee Mark Clattenburg during the Barclays Premier League match between Watford and Crystal Palace at Vicarage Road on December 26, 2016 in Watford, England.  (Photo by Tony Marshall/Getty Images)

Photo by Tony Marshall/Getty Images

Normalt er det spillere, som tager turen til det kinesiske marked, men de vil købe alt de kommer i nærheden af. Og én bestemt englænder er i søgelyset i den kinesiske liga. Nemlig dommeren Mark Clattenburg.

Ifølge The Mirror vil de hente Clattenburg, som i tirsdags vandt prisen som årets dommer ved en uddeling i Dubai. Der skal holdes orden i reglerne i ligaen, der i øjeblikket udvikler sig i en helt vanvittig retning.

41-årige Mark Clattenburg har været Premier League-dommer i 12 år. Han kan i fremtiden måske pryde den kinesiske superliga med stjerner som Lavezzi, Pelle, Carlos Tevez og senest skiftende Oscar. Fremtiden kan blive endnu mere engelsk, da spillere som Rooney og John Terry er rygtet til det store million-marked.