Den tidligere Manchester United-kaptajn Rio Ferdinand mener at 2-2 resultatet var godt for både Tottenham og Arsenal.

Af: Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand fortæller lidt om hans syn på kampen mellem Tottenham og Arsenal, som endte 2-2.

Rio Ferdinand fortalte dette til thesportreview:

“Det var en typisk Premier League kamp, masser af kampe og dueller, men et fair resultat for begge parter. Dog skal Arsenal være mest glade og stolte, grundet at de kom tilbage 10 mod 11, og fik hentet 1 point efter at være bagud 2-1. Spillerne viste karakter og engagement, og det var godt at se.

Det er et virkelig godt resultat for Arsenal, og det skal de bygge videre på. Man kunne i dagens kamp virkelig se hvad både Tottenham og Arsenal kæmpede om, og det er som sagt virkelig godt at man kan opleve det i de lokale derbys.”

Arsenal er tre point bag Tottenham, og fem point efter føreholdet i Premier League, nemlig Leicester.

Claudio Ranieris mandskab tager til Watford for at gå efter sejren..  (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Claudio Ranieris mandskab tager til Watford for at gå efter sejren.. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

 

I Leicesters næste kamp skal de til Vicarage Road og møde Watford, det bliver nok en svær kamp for begge hold. Men hvis Leicester virkelig håber på Premier League guld, skal de have tre eller et point med fra dette opgør.

Læs også: Adam Johnsons frække beskeder med sexoffer offentliggjort