Ifølge flere medier så skulle Leicester City-spiller Riyad Mahrez endelig være klar til at skifte til Premier League-vinderne fra Manchester City. Det skriver blandt andet Goal.com og The Telegraph. Rygtet går på, at den fløjspillerne ikke er en del af Leicester Citys træningslejr i Frankrig i øjeblikket, fordi han ligger i forhandlinger om en kontrakt med Manchester City. Overgangssummen skulle eftersigende ligge på 60 millioner pund. Det svarer til cirka 505 millioner danske kroner.

Transferen forventes at blive en realitet i løbet af denne uge, og det betyder altså, at Manchester City-træner Pep Guardiola endelig får den sin algeriske landsholdsspiller til den blå del af Manchester.

Leicester: Derfor spiller Mahrez ikke

De sidste to somre har Riyad Mahrez været jagtet af forskellige klubber. Blandt andet Chelsea, Manchester United og Juventus. Men mest interesseret har Manchester City været – og det er da også dem, der har forsøgt sig med bud på fløjspilleren i de sidste to transfervinduer.

En stor lønforhøjelse

Riyad mahrez var med til at vinde Premier League i 2015-16-sæsonen med Leicester City og det blev hans gennembrud sæson. Alle regnede da også med, at han skiftede den efterfølgende sæson. Til en større klub. Men det skete ikke og siden har Manchester City været på jagt efter ham. Og nu sker det så endelig. Hans løn skulle eftersigende ligge på 1,6 millioner kroner om ugen. Altså en betydelig lønforhøjelse i forhold til Leicester City-kontrakten. Der lå den angiveligt på under 1 millioner danske kroner.

Udover Riyad Mahrez, så skulle Manchester City også været tæt på at sælge målmanden Angus Gunn til Southampton. Han koster 75 millioner danske kroner.