Arjen Robben i kamp for det hollandske landshold (Getty Images)

Arjen Robben i kamp for det hollandske landshold (Getty Images)

Louis van Gaal har meget store planer om at hente den hollandske midtbanespiller, Arjen Robben, men Robben har imidlertid ingen intentioner om, at forlade de tyske mestre, FC Bayern München.

De to parter har førhen samarbejdet på det hollandske landshold, og det lykkedes da også Holland at hente en bronzemedalje ved VM i Brasilien i 2014.

Det er netop denne interesse, der ifølge træner Louis van Gaal, skulle gøre et skifte for Arjen Robben til Manchester United realiserbart.

Til Daily Express udtaler Robben:

Jeg har ikke tænkt mig at skifte klub, for lige nu er jeg meget glad for at spille hos Bayern München. Det samme er min familie. Min kontrakt med Bayern løber frem til sommeren 2017, og sådan håber jeg, det forbliver.

Som vi også før har skrevet her på fodboldspilleren.dk – så sent som i sidste uge – så skulle Manchester United med Louis van Gaal i spidsen, være villige til at betale hele 500 millioner danske kroner for Arjen Robben.

Arjen Robben spiller lige nu i Bayern München, hvor han har været på kontrakt siden sommeren 2009. Tidligere har han spillet for blandt andet Chelsea, Real Madrid og PSV Eindhoven.

I München har han dog været ovenud fantastisk med 76 mål i 134 kampe.