Den tidligere Liverpool manager Brendan Rodgers har nu afsløret, hvor meget den britiske superstjerne, Raheem Sterling fik i løn om ugen i ugerne op til han skiftede væk fra klubben til fordel for Man City.

AF KRISTIAN PARIS

Den 22-årige spiller fik sit gennembrud under netop Rodgers, der holdt øje med ham siden han imponerede nede på klubbens akademi.

 

– Jeg forsøgte at holde i Sterling i så lang tid som jeg kunne ved at tilbyde ham så meget i løn.

 

Rodgers har efterfølgende afsløret yderligere, at han forsøgte at holde den nu store stjerne så lang tid som muligt nede på jorden ved ikke at give ham lønforhøjelse for tidligt.

– Der er en ting, der er fælles for unge spillere: penge, har den nordirske træner sagt tidligere i sin karriere til det britiske medie Daily Express.
– Det kan gøre alverdens ved et menneske. Penge kan virkelig forandre et menneske – det er jeg altid opmærksom på.

 

Raheem Sterling var dengang fast mand på Liverpools hold ligesom han også var fast mand på det britiske landshold. Det betød, at beløbet løb helt op i 2000 pund om ugen – lige knap to millioner måtte Liverpool betale i spillerens sidste måneder af tiden i Liverpool.

Der gik ikke længe før den unge stjerne blev solgt til  Man City for omkring 450 millioner tilbage i 2015, efter Liverpool ikke formåede at forhandle en ny kontrakt med ham.

Den 22-årige spiller har nu scoret tre PL-mål i fire kampe i denne sæson .