Den tidligere Barcelona-spiller og verden bedste fodboldspiller, Ronaldinho, fortæller, at der på trods af titler og individuel hæder er en ting som han ville have ønsket at have gjort mere. Og det var at spille mere sammen med Lionel Messi, da de begge var i den spanske storklub.

Af David Paris 

Den tidligere verdens bedste fodboldspiller Ronaldinho fortæller, at han fortryder én ting i sin karriere og det er, at han ikke fik spillet mere sammen med Lionel Messi end han gjorde.

Den fem-dobbelte Ballon d’Or-vinder Lionel Messi var i 2008 i gang med at etablere sig som et navn på Barcelona-mandskabet, samtidig med, at Ronaldinho var på vej væk fra den catalanske storklub. Af den grund blev det ikke til mere en reel sæson sammen for de to superstjerner inden deres veje måtte skilles, da Ronaldinho skiftede til AC Milan i sommeren 2008.

Messi har efterfølgende afsløret, at Ronaldinho bad ham om at overtage hans trøje nummer 10, da han forlod klubben.

QUERETARO, MEXICO - OCTOBER 1: Ronaldinho (L) of Queretaro and Carlos Pena (R) of Leon vies for the ball during the match between Queretaro and Leon as part of the Bancomer League Apertura 2014 tournament, held at the Corregidora stadium on October 3, 2014 in Queretaro, Queretaro, Mexico. (Photo by Edgar Quintana/LatinContent/Getty Images)

Efter Ronaldinhos afgang blev Messi som bekendt Barcelonas mest scorende spiller og en spillende legende i klubben. Ronaldinho siger: “Jeg har opnået alt, hvad jeg ønskede jeg mig i min karriere og jeg er taknemmelig for det.

Selvfølgelig, ville jeg have elsket at have spillet mere med Messi, han er en stor spiller, og jeg er meget glad for at have hjulpet ham i begyndelsen af hans karriere ved at lave assiststen bag hans første mål i Barcelona-trøjen.”