Selvom det stadig er relativt tidligt på sæsonen er de spanske mestre og sidste sæsons CHampions League vindere, Real Madrid en del efter i den bedste spanske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Faktum er, at Zidanes tropper ikke helt har fået den start på sæsonen som de måske kunne ønske sig. Efter weekendens ydmygende 1-2 nederlag på udebane til bundholdet Girona har klubben endnu en gang formået at tabe; det gjorde de i går i Champions League til Tottenham på hele 3-1 .

Og to nederlag på en uge er noget, der falder i god jord i den spanske hovedstad. Og oven på de dårlige præstationer, der gør, at de evige rivaler fa Barcelona allerede nu er 8 point foran, har angiveligt gjort, at klubbens ubestridte største stjerne, Cristiano Ronaldo, har meldt ud, at han ikke vil forlænge sit samarbejde med den spanske storklub.

Der går nemlig flere rygter om, at den portugisiske angriber ikke er tilfreds med den løn hans La Liga kollega, Lionel Messi, får udbetalt i Barcelona til sammenligning med hans egen.
Efter nederlaget i går, har Ronaldo dog klart meldt ud, at han ikke ønsker mere i løn fra klubben.

 

– Jeg har det rigtigt godt i Madrid. Jeg har fire år tilbage af min kontrakt med klubben, og den vil dog ikke forny. Jeg har det godt, udtalte angriberen, der scorede spaniernes eneste mål i CL-nederlaget.

– Det her rigtig skidt. Vi taber og det er ikke noget vi er vant til. Vi er vant til at vinde, slog portugiseren fast.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

– Det her er ikke sådan vi ønsker det skal gå, men i fodbold kan man ikke altid få sin vilje. Det er dårligt, men vi gør alt, hvad vi kan for at ændre på det. Vi vil udvikle os og blive bedre. Det er jeg overbevist om.