Ronaldo vinder rekorden som den hurtigste spiller til at opnå 350 scoringer for en klub.

Af: Lasse D. Drescher

Real Madrids Cristiano Ronaldo nåede i dagens kamp imod Celta Vigo, at score sit 350. La Liga Mål.  Cristiano Ronaldo nettede fire gange i dagens kamp. Real Madrid forsøger at indhente FC Barcelona, som er foran med ni point.

Scoringerne som Ronaldo lavede imod Celta Vigo, sikrede ham rekorden som den spiller der i Europa, har scoret flest mål på kortest tid hos en ny klub.  Cristiano Ronaldo er stadig en vigtig brik i alle Real Madrids scoringer, og Cristiano Ronaldo har scoret 252 La Liga scoringer, i kun 228 La Liga kampe. Det er altså mere end et mål pr. kamp. Hvis man kigger på kun La Liga scoringer har Lionel Messi flere. Lionel Messi har 304 La Liga mål for FC Barcelona.

Lionel Messi har scoret flere La Liga mål end Cristiano Ronaldo. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Lionel Messi har scoret flere La Liga mål end Cristiano Ronaldo. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Dog er Lionel Messi yngre, og man vil ikke stille spørgsmålstegn ved Cristiano Ronaldos chance for at overhale Messi, da det ikke tyder på at Cristiano Ronaldo stopper karrieren i løbet af de næste par år.

I Real Madrid er ambitionerne høje, og det ser i mange kampe ud som om at Ronaldo kan opfylde alle fansenes krav på egen hånd.

Læs også: Zidane: Det er vigtigt at Ronaldo er i form