af: Emil Plovgaard

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

’Kepa har allerede skrevet under med Real Madrid’. Det står der på det spanske sportsmedie, AS’ hjemmeside torsdag aften.

Real Madrid har ifølge mediet allerede sikret sig den talentfulde målmand. Avisen har dog endnu ikke fået indsigt i hverken beløb eller kontraktens varighed. Dog spekuleres der i en seks-årig kontrakt. Det samme som Dani Ceballos og Theo Hernandez i øjeblikket løber rundt med i den spanske hovedstad.

Den såkaldte sign-on-fee vil afhænge af, hvornår Kepa skifter. Skifter han i januar, vil han modtage en mindre sign-on-fee, end den han kan se frem til i juni måned. Her udløber den spanske målmands kontrakt med Athletic Bilbao nemlig, og derfor skal Real Madrid ikke betale baskerne penge for målmanden.

Kepas nuværende situation hos baskerne er dog ikke optimalt, og efter sigende ville han selv ønske sig et skifte i januar måned. Det ville betyde, at Real Madrid skulle betale de 20 millioner euro, han angiveligt koster.

Læs også: Agüero forlader Manchester City: Vil til denne klub til sommer

Ifølge AS har Zidane da også fået grønt lys til at købe den talentfulde målmand af præsident i klubben Florentino Perez samt José Angel Sánchez.

Et indkøb af en målmand kommer Real Madrid på et belejligt tidspunkt. Keylor Navas døjer nemlig med fysiske udfordringer, mens reservemålmand Kiko Casillas ikke har fungeret som den optimale reserve, madrilerne kunne have håbet på.

Ifølge kilder tæt på den spanske kongeklub, ønskede Real Madrid oprindeligt at hente Kepa allerede i løbet af den første uge i januar. En fraktur i målmandens højre fod har dog umuliggjort dette. Derfor har man udskudt handlen med ti dage, hvor han ifølge AS skulle være klar til kamp.

Real Madrids målmandstræner, Llopis, har også rost den unge målmand på spansk tv. En udsendelse onsdag aften på tv-programmet, El Chiringuito, citerede Llopis i rosende vendinger om Kepa.