Manchester United-spilleren Wayne Rooney fortæller til engelsk medie, at han er træt af de samme spørgsmål gang på gang.

Af Lasse D. Drescher

Debatten omkring Wayne Rooneys position, har i en længere periode været et stort emne. Nu fortæller Manchester United-profilen at diskussionen om hvor vidt han er bedst som angriber, eller på 10’er-positionen er trættende.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Wayne Rooney udtaler følgende til Fourfourtwo:

“Det er trættende, kun og blive spurgt om hvor jeg spiller, og hvor jeg er bedst. Jeg har svaret på det mange gange, og det er det samme hver eneste gang. Jeg spiller den position som manageren fortæller mig jeg skal spille. Jeg vælger ikke selv, og jeg har ikke valgt min plads på landsholdet.

Selvfølgelig vil jeg spille, eftersom jeg er fodboldspiller og det er mit job. Jeg elsker fodbold, og jeg elsker at være med på holdkortet.”

Læs også: Redknapp: Fansene fortjener bedre