Denne artikel lister de dyreste spanske fodboldspillere i Premier League klubben Swanseas historie. Det sker efter klubben for nyligt har sikret sig Roque Mesa. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Angel Rangel 2007

Cardiff City v Swansea City - Premier League

10 år har vi set ham i Swansea-trøjen.

Kom til klubben for noget der svarer i værdi til en bunke appelsiner har han over et årti udviklet sig en solid og stabil keeper.

Og det han har ikke har af evner vejer hans evige engagement og vilje op. Manden bløder Swansea blod og vi vil meget gerne se ham blive i klubben meget længere tid endnu.

3. Fernando Llorente 2016

Swansea City v West Bromwich Albion - Premier League

Svanernes redningsmand. Den spanske angriber, der vundet et VM valgte Swansea fremfor flere andre tilbud.

Llorentes styrke og erfaring kommer helt sikkert klubben til gode ligesom hans evner til at score mål har reddet mange point for waliserne.

Hvis svanerne vil blive endnu en sæson i Englands bedste række bliver de nødt til, som i NØDT til at holde på Llorente henover sommeren.

2. Michu (2012-2015)

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-SWANSEA

Spilleren, der var god i én sæson. Kom til Wales for omkring 20 millioner og siden første fløjt har han bare lavet mål på samlebånd. Hvem husker ham ikke i topform sammen med Laudrup på trænerbænken?

I hans første sæson lavede han 18 mål 35 kampe, og flere klubber var villige til at betale hele 250 millioner kroner for angriberen.

1. Roberto Martinez

Roberto Martinez of Swansea City

Roberto Martinez er nok DEN bedste spanier i klubbens historie. Kaptajnen var den mand, der satte Swansea på kortet og han lavede klubben om til en mere pasningsorienteret spillestil, der rigtig bygger på det spanske.

Swansea betalte da også hele 110 millioner for spilleren, der var i klubben i adskillige sæsoner.

Roberto Martinez selv er lige manager for det belgiske landshold, men har tidligere været for Everton, Wigan og Swansea City.