Franske Kevin Gameiro tørner til dagligt ud for den andalusiske klub Sevilla og han er efter sigende på de catalanske giganters ønskeliste. 

Den franske angriber Kevin Gameiro slår ud med armene efter han netop er blevet nedlagt af Athletic Bilbao-forsvaret i kvartfinalens første opgør i Europa League. Der er dog ingen grund til at slå ud med armene, hvis rygterne om skiftet til Barcelona skulle vise sig at være sande.  Foto: David Ramos/Getty Images

Den franske angriber Kevin Gameiro slår ud med armene efter han netop er blevet nedlagt af Athletic Bilbao-forsvaret i kvartfinalens første opgør i Europa League.
Der er dog ingen grund til at slå ud med armene, hvis rygterne om skiftet til Barcelona skulle vise sig at være sande.
Foto: David Ramos/Getty Images

De spanske mestre skulle være klar til at lægge en sum penge og også være villige til at sende et af klubbens helt store talenter af sted til Andalusien.

Der hersker absolut ingen tvivl om, hvem der bestrider de forrester pladser på Luis Enriques Barcelona-mandskab. Der er naturligvis tale om Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi, der samlet udgør en af Europas farligste angrebstrioer.

Det kan derfor virke en smule mystisk, at klubben er meldt interesseret i Kevin Gameiro. Det erfarer den spanske avis, Mundo Deportivo.

Den franske angriber har ganske vist hat en fin sæson for Sevilla, hvor det er blevet til 15 ligamål, men FC Barcelona er trods alt en helt anden boldgade. Den tidligere PSG-angriber er naturligvis også blevet tilset en reserverolle på Camp Nou.

Catalanerne er villige til at byde i omegnen af 150 millioner kroner for Gamiero, og som en del af handlen vil et af klubbens helt store talenter, Alen Halilovic, blive sendt til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Den unge kroat er dog i høj kurs hos mange topklubber på tværs af Europa, hvilket kan spolere et eventuelt skifte til Sevilla. Den tidligere Sevilla-spiller, Ivan Rakitic, der nu tørner ud for FC Barcelona har dog rådet sin landsmand at tage til den sydspanske klub, hvor der er langt bedre muligheder for, at han kan sætte sit præg end i Barcelona.

Læs også: Laurent Blanc: PSG-profiler er fast besluttet på at skyde Manchester City i sænk